64A7761KBkep1

Kedves Anyatej Központ!

Először is szeretném megköszönni, hogy vannak és azt, hogy segítik a rászoruló csecsemőket.

Másodszor szeretném megosztani önökkel történetemet és tapasztalatain az anyatejadásról.

 

2023-ban született meg kislányom. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy azonnal el tudtam kezdeni szoptatni. A kezdeti nehézségeket pedig hamar felváltotta a földöntúli boldogság.
A kórházi szoptatási tanácsadó javaslatára nem kezdtem el fejni, azonban hamar kiderült, hogy jóval több anyatejem van, mint amit kislányom elfogyaszt.

A húgom korábban szült, mint én így tudtam arról, hogy van lehetőség leadni a tejet a rászoruló csecsemőknek. A védőnőtől kapott anyatej magazinban olvastam a részletekről majd az interneten is rákerestem. Azonnal tudtam, hogy anyatej adó szeretnék lenni.

 

Tapasztalataim az anyatejadásról

 

Másnap felhívtam az Anyatej Központot, hogyan tudnék bekerülni a rendszerbe.

A részletes tájékoztatás után egyeztettünk időpontot, sőt még azt is felajánlották, hogy a vizsgálatok ideje alatt vigyáznak az akkor 2 hónapos kislányomra.

A vizsgálatok soron kívül rendkívül gyorsan történtek. A minimális adminisztráció után rövid oktatásban részesültem és kaptam egy kiskönyvet tele hasznos tanáccsal. Én rendelkezem saját sterilizálóval és fejőgéppel is, azonban lett volna lehetőségem ingyenesen kölcsön kapni. Otthon azonnal előkészítettem a terepet, hogy a lehető legkevesebb energiabefektetéssel tudjam majd kialakítani a rutint.

Folytatom az olvasást >>>>>>>>