tejadó édesanyák

Kedves Tejadó Édesanyák!

Szeretném megköszönni Nektek- azt hiszem, a többi édesanya nevében is – amit a gyermekeinkért tesztek. Tudom nem egyszerű a tej összegyűjtése, és amit kaptok érte, meg sem közelíti azt, amit a mi szemünk fénye kap általatok.

A mi történetünk kicsit más, mint a többi női tejet kapó családé. A férjemmel több évi próbálkozás, 6 lombik beültetés és 3 vetélés után az örökbefogadás mellett döntöttünk. Nagy boldogságunkra augusztus 22-én megszületett Roland. A nagy izgalom, bevásárlás, igazolások, környezettanulmány beszerzése közben is, az egyik legfontosabb az anyatej kérdése volt.

Bár Roland nagyon jól fogadta a tápszert, az mégsem pótolhatja az anyatejet, ezért hálásak vagyunk minden cseppjéért. A kisfiunk már 9 hetes, gyönyörűen fejlődik, nyugodt, mosolygós baba, aki eddig éjszakánként csak enni ébredt fel – ezért a többi kisbabás barátunk, ismerősünk nagyon irigyel-, és ebben szerintünk nagy szerepe van a női tejnek.

Ezért ameddig és amennyit csak lehet, szeretnénk neki adni, de ez csakis úgy lehetséges, ha Ti időt és energiát nem sajnálva összegyűjtitek a gyermeketek által fel nem használt mennyiséget. Azt hiszem, ezt sosem tudjuk meghálálni Nektek.

Kívánok minden Édesanyának erőt, egészséget, gyermekéhez sok boldogságot.

Takács Roland és édesanyja Takácsné Hegedűs Aranka

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone