Miért adnak az anyák más csecsemő részére anyatejet?

Legutóbbi összejövetelünkön az anyatejadó édesanyákat megkérdeztük, arról, hogy: miért lettek anyatejadó anyák?

ellenorzesLegtöbben szerettek volna segíteni az anyatejet nélkülöző csecsemőkön és már megtelt a fagyasztójuk lefejt tejjel, amihez úgy látszott sohasem kell majd hozzányúlniuk, hiszen mindig volt friss, meleg anyatej.

A másokkal való törődés szándéka azért fogalmazódott meg több édesanyában, mert kezdetben gyermekük a kórházban 2-3 napig anyatejet kapott, amíg ők nem tudtak szoptatni, ezért most viszonozzák más anya törődését és kedvességét.

Valaki azt válaszolta, hogy családi hagyomány az anyatejadás náluk, hiszen már a nagymama, az édesanyjuk is adott más részére anyatejet és adni nagyszerű érzés. Ezt az érzést többen is érezhették, hiszen voltak itt olyan édesanyák, akik a második, harmadik, negyedik gyermekükkel is adnak anyatejet.

 

Ide kattintva elolvashatod, hogy mit mondanak erről tejadóink!

 

Az Anyatejadók önzetlen segítségét ezúton is köszönjük!

Továbbra is várjuk a többlet tejjel rendelkező budapesti édesanyák jelentkezését, hiszen nagyon sok csecsemő édesanyja nem tudja a saját tejével táplálni a gyermekét!

Jelentkezni lehet a 329-32-44, a 349-85-74 és a 450-37-71 telefonszámokon vagy e-mailben az anyatej@heimpalkorhaz.hu címen.

Tasi Zsuzsanna

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone