anyatejet adó

Kedves Anyatejet adó Anyukák és minden Munkatárs!

Hálás köszönetet szeretnénk mondani magam és családom nevében, hogy kaptunk anyatejet hónapokon keresztül.

3 gyermekem van, a most már 4 éves kislányom után spontán fogant kétpetéjű ikerfiaim születtek 32. hétre. Szerencsére már 2. naptól volt tejem, amit hetekig fejtem nekik, amíg nem tanultak meg szopizni, de kb. 2 hónapos koruktól fogva már nem volt elég az ennek a két haspóknak. :-)

Szerencsére más ikres anyukáktól hallottam erről a lehetőségről, rögtön éltem is vele. Így kb. 7 hónapon keresztül egészítettük ki a saját anyatejes szoptatást az Anyatejgyűjtőtől kapott tejjel, és csak nagyon ritkán szorultunk tápszerre, amikor kevesebb tejet kaptunk.

Tisztában vagyok vele, hogy ez milyen létfontosságú volt az ikreim számára, és hogy mennyire segítette fejlődésüket, gyarapodásukat. Ezért minden anyukának hálás köszönet, ami szavakkal nem kifejezhető. Én is fejtem 2 hónapig a tejet, aki ezt hónapokig csinálja saját gyermeke etetése mellett, minden elismerésem.

A munkatársaknak pedig szintén ezer köszönet, hiszen ők ezt évekig csinálják, az ő munkájuk nélkül nem jutna el az anyukákhoz a tej. Mellékeltem a fotót, amin látszik, hogy a fiúk még túl is szárnyalták kortársaikat méretükben hála a sok tejnek.  :-)
Sólyom család

Kérjük, Ön is írja meg tapasztalatait az anyatej igénylésről, anyatej kapásról, gondolatait az anyatej adó anyáknak vagy az anyatejadásról, és küldje el nekünk e-mailben: anyatej@heimpalkorhaz.hu

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone