szeretnék köszönetet mondani

Tisztelt Anyatejgyűjtő Állomás!

Ezúton szeretnék köszönetet mondani segítségükért,

és gyermekeim fényképeivel támogatni munkájukat, de legkivált hálát mondani azoknak a kedves anyukáknak, akik önzetlen segítségükkel lehetővé tették számunkra, hogy gyermekeink anyatejen nevelkedjenek fel.

Nagy bizakodással vártuk gyermekeinket. Igyekeztünk mindent megtenni azért, hogy a tőlünk telhető legjobb körülmények közé érkezzenek. A szoptatás fontosságáról sokat hallottunk, és természetesen arra törekedtünk, hogy gyermekeink is szopjanak legalább 8 hónapos korukig.

Sajnálatos módon a feleségem egyik melle műtéti beavatkozás következtében nem ad tejet. Ha az egészséges mellben lévő mennyiséget duplán számítanánk, akkor elegendő lenne a babának, sőt még mi is tudnánk leadni anyatejet. Így azonban az anyukák segítsége nélkül tápszerrel lennénk kénytelenek pótolni, mert a szopott mennyiség nem elegendő.

Réka 2002. november 22-én született. 9 hónapos koráig csak anyatejet kapott. Tímea 2004. február 13-án született. Szeretnénk őt is legalább 9 hónapos koráig anyatejen felnevelni.

Mindketten egészségesek, koruknak megfelelően fejlettek. Nem szeretném elkiabálni, de még semmilyen betegséget sem kaptak el. Lázuk is csak a védőoltásoktól volt. Én biztos vagyok benne, hogy ezt elsősorban annak köszönhetjük, hogy a felségem szoptatta őket, és hogy a pótlás nem tápszer, hanem anyatej volt.

Köszönöm még egyszer a kedves anyukák segítségét, és az önök közreműködését.

Tisztelettel: Horváth-Varga Attila

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone