Köszönjük ha az adód 1%-ával a gyermekgyógyítást támogatod!

Tudás, összetartás, az élet szeretete, bizalom, felelősség és kitartás az, ami mindenen átsegít bennünket, bármilyen betegséggel fordulnak hozzánk a szülők gyermekeikkel. Büszkék vagyunk rá, hogy a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet ma a gyermekgyógyítás központja, méretét és az ellátott gyermekek számát tekintve Európa legnagyobb önálló gyermekkórháza, ahol a gyermekgyógyászati szubspecialitások közül minden szakma megtalálható. Tudásunkkal, magas szakmaiságunkkal, nemzetközileg is kiemelkedő eredményekkel gyógyítottunk mindig a legnagyobb nehézségek között is.

A mi feladatunk, hogy minden gyermeket meggyógyítsunk. De feladatunk az is, hogy tovább tanuljunk, képezzük magunkat, az orvostudomány elérhető legmagasabb magasságait is tudjuk érteni, művelni és alkalmazni. Adója 1%-ának felajánlásával továbbra is a gyermekgyógyítás legbiztosabb bázisa tudunk maradni, ezért köszönjük, ha ezzel az innovációt és gyermekeink legmagasabb szintű gyógyítását támogatja.
❤️ Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány
❤️ 19650397-1-42
❤️ Számlaszám: 10300002-20373229-00003285
Segítsen, hogy üzenetünk minél több emberhez eljusson!
Hálás köszönettel tartozunk Liptai Claudia művésznőnek a csodás hangjáért, Dr. Kulja András orvosnak (https://www.tiktok.com/@andras.doktor) a videó elkészítéséért, Istvan Ruzsa Skyphotography fotósnak, a gyermekeknek és szüleiknek, akik hozzájárultak a felvételek felhasználásáért, valamint minden támogatónknak, akik egész évben segítenek bennünket!