100 éve a gyermekekért

Kórházunk 2014-ben és 2015-ben is az Év Kórháza.

Kiváló Országos Intézet 2019 elismerő címet kapott a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet.

strabag-logo-180

STRABAG Property and Facility Services Zrt.

A STRABAG Property and Facility Services Zrt. 2013-tól informatikai eszközök vásárlásával támogatja a Heim Pál Gyermekkórház gyógyító munkáját!

leukemias-logo

Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

2012-ig több mint 210 millió forinttal támogatta az Együtt a Leukémiás Gyermekért Alapítvány a Heim Pál Gyermekkórház onkológiai osztályát.Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a magyarországi gyermekkórházakban és gyermekonkológiai központokban folyó gyógyító munkához, a leukémia által érintett családok szenvedéseinek enyhítéséhez, valamint a leukémiás gyermekek gyógyítása érdekében folyó kutatásokhoz.Többek között, családtámogatási programunk keretében 81.000.000 Ft-ot meghaladó összeget adtunk át az évek során több mint 400 családnak havi anyagi támogatás során2012.szeptemberéig.

www.leukemias.hu

Labnikker Kft.

A Labnikker Kft. 2016-ban önzetlen segítséget nyújtott központi laboratóriumunk pipettáinak teljes felújításában és kalibrálásában. Szembesültünk azzal a ténnyel, hogy kórházunkban nagy mennyiségű elavult, ill. teljesen használhatatlan készülékek álltak dolgozóink rendelkezésére. Felkeresésünkre a Labnikker Kft. azonnali segítséget nyújtott a Heim Pál Gyermekkórház központi laboratóriumában használt pipettakészleteink felújításában és beszabályozásában. Sőt a beállítás után minden egyes készülékhez kiállították a hivatalos kalibrálási bizonyítványt is. Ezzel a lehetőséggel ezentúl a lehető legpontosabban végezhetjük munkánkat laboratóriumunkban.

A cég több mint 25 éve foglalkozik pipetták és adagolók javításával, felújításával, karbantartásával, valamint kalibrálásával.

www.pipettaszerviz.hu
www.pipettakalibralas.hu

_logo_rg_studio

RG Studio

Weboldalunk tárhelyét az RG Studio biztosítja. Minőségi szolgáltatásuknak köszönhetően korházunk oldala folyamatosan, gyorsan elérhető.

gyermekrak

Gyermekrák Alapítvány Kiemelkedően Közhasznú Szervezet

Évek óta kimagasló segítséget ad a Heim Pál Gyermekkórháznak a Gyermekrák Alapítvány Kiemelkedően Közhasznú SzervezetÉvek óta segíti a Gyermekrák Alapítvány Kiemelkedően Közhasznú Szervezet a Heim Pál Gyermekkórház működését. Több száz millió forint értékben vásárolt orvosi műszereket a hatékonyabb gyógyítás érdekében. Ezekről a készülékekről a kórház orvosai csak álmodni mertek, mert pontosan tudták, hogy önerőből és önkormányzati támogatásból soha nem tudnak hozzájutni. A Gyermekrák Alapítvány segítségével Magyarországon elsőként a Heim Pál Gyermekkórházba került az a fejre szerelhető mikroszkóp, mely nagyban megkönnyíti az életveszélyes beavatkozásokat. A több tíz millió forintos műszerek külön-külön azt a célt szolgálják, hogy megkönnyítsék a diagnózis felállítását, valamint jelentősen csökkentsék a fájdalmat és a műtéti kockázatot. Ezek a technikák a XXI. században már szinte természetesnek mondhatóak a fejlettebb nyugat-európai országokban. Itt a Nemzeti Gyermekgyógyászati Központban, ahol több tízezer gyermeket kezelnek évente az ország különböző területeiről, a Gyermekrák Alapítvány segítsége nélkül nem lettek vol na meg ezek a műszerek.

www.gyermekrak.hu

napfeny

Napfény Alapítvány

Alapítványunk 2008-ban alakult, elsődleges célja a hazai gyermekkórházak és más egészségügyi intézmények orvosi műszerekkel történő ellátottságának javítása. Napi munkánk során folyamatosan szembesülünk vele, mennyi nehézséget okoznak az elavult, vagy hibásan működő műszerek a beteg gyermekek mindennapi gyógyítása során, modern eszközök hiányában pedig az orvosok munkája gyakran teljesen ellehetetlenül. Az elmúlt két években – köszönhetően Támogatóinknak – számos intézmény részére sikerült létfontosságú életmentő műszereket eljuttatnunk, amelyek mindenhol nagyon nagy segítséget jelentenek.

www.napfenyalapitvany.hu

angelico

Dr. Stift Zoltán Angelico

Dr. Stift Zoltán Angelico grafikái a művészet játékos eszközeivel szeretnének örömet szerezni a gyermekeknek, erősíteni és vidámítani ôket.

A grafikák részben kifestő füzetek, képeslapok, matricák, képeskönyvek ajándékozásával jutnak el a gyermekekhez, részben civilek nagylelkű közreműködésével a kórtermek falain is megjelennek. Köszönet ezért mindannyiuknak.

www.angelico.hu

_logo_napidoktor

Napidoktor

Napidoktor – a Heim Pál Kórház kommunikációs partnere

A Napidoktor egészségügyi és életmód portál célja az ismeretterjesztés, a megelőzés online interaktivitással. Praktikusan használható és naponta frissülő új hírek, neves és nagy tekintélyű szakértőkkel: orvosokkal, gyógyítókkal. Híradás a nemzetközi és hazai egészségügy világából; események, rendezvények, kiemelkedő gyógyító eljárások, eredmények és üzenetek mindazoknak, akik szeretnének naprakészek lenni.A Napidoktor információit a hazai és külföldi hírügynökségek, szerkesztőségek és online portálok idézik. Hírei biztos forrásból, szakmai kommentárral kiegészítve adnak ismereteket a kutatóközpontokban, a klinikákon, a kórházakban és a gyógyító intézményekben folyó példamutató kezdeményezésekről.

Az életed klikkje: www.napidoktor.hu

_logo_teledata

TeleData

A direkt marketing piacon működő TeleData Kft. visszatérő támogatója a Kórháznak: évről-évre számítógépek és bútorok ajándékozásával nyújtanak segítséget, ill. a Társaság felügyelő bizottságának tagjai több alkalommal lemondtak éves tiszteletdíjukról és felajánlották azt a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványnak.Az elmúlt hetekben két számítógépet, és monitorokat ajándékoztak kórházunknak, hogy a megnövekedett informatikai igényeket minél hatékonyabban kielégíthessük.A Magyar Telekom Csoporthoz tartozó TeleData Kft. 1991-ben jött létre. A vállalat a magyarországi távközlési előfizetők adatainak kezelésén, nyomtatott és CD-telefonkönyvek (TeleTár) értékesítésén túl direktmarketing-szoláltatást kínál

_logo_ept

EPT

EPT Számítógépek ajándékba

Az EPT adományaként kórházunk használt, jó minőségű számítógépeket kapott. 10 db közel azonos konfigurációjú P4 2,8 GHz-es processzorral, 512 MB RAM-mal HDD-vel rendelkező konfigurációt, mini torony házban, illetve 10db 17”-os CRT monitort. Az elöregedett gépeink helyett rövidesen ezek az eszközök is segítik majd a betegellátást.

_logo_futeam

FuTeam SE

Tisztelt Heim Pál Gyermekkórház Vezetősége!

Június 24-én megtartottuk jótékonysági futásunkat,a nevezésí díjakból befolyt összeget átutaltuk a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány számlájára. Felhívásunkkal azonosulva Kiss Mirella Budapesten is megszervezte a futást, melynek bevételét szintén átutaltuk Önököknek.A bajai rendezvényről készült kisfilm itt megtekinthető:
Szentivánéji futás a Heim Pál Gyermekkórházért Baja 2010A rendezvény sikere jó példa volt arra,hogy megmutassa az emberekben mennyi a szeretet és segítő szándék. A mai rohanó világban sem vesztek el az emberi értékek,az összefogás,az együttérzés embertársaink iránt. Bebizonyosodott,hogy szükség van ilyen jellegű felhívásokra,rendezvényekre. Ezért szeretnénk tovább folytatni munkánkat hasonló rendezvények megszervezésével.A kórházban dolgozóknak további munkájukhoz sok sikert és kitartást kívánunk!

Kuritár Zoltán
FuTeam SE

www.futeam.hu

ellenbacher-attila

Ellenbacher Attila

Önkéntes felajánlásból, térítésmentesen áll rendelkezésünkre, amikor csak kérjük! Ezúton is nagyon szépen köszönjük azt a sok segítséget, amit a Gyermekekért tesz!

logo

Magyar Élelmiszerbank Egyesület

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület egy non-profit szervezet, amelynek célja, hogy az információgyűjtés és publicitás eszközeivel kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszer feleslegek és az arra rászorulók között, ezzel elősegítse a szegénység, az éhezés és az alultápláltság csökkenését.

2005 szeptemberében Budapesti Élelmiszerbank Egyesületként kezdtük működésünket, de hónapok alatt „kinőttük” a főváros határait. 2006 májusában már Magyar Élelmiszerbank Egyesületként, 8 hónapos ideiglenes tagság után teljes jogú tagja lettünk az Európai Élelmiszerbankok Szövetségének.

Az indulásunk óta összesen több mint 33 ezer tonnányi élelmiszert osztottunk szét az országban, a szállítmányok értéke összességében meghaladta az 13 milliárd (!) forintot. Az adományok közel 220 civil szervezeten és önkormányzaton keresztül több mint 300 000 emberhez jutnak el.

http://www.elelmiszerbank.hu

besttv

BEST Production

Médiapartnerünk a BEST Production.

Simon_Elemer

Simon Elemér

All You Can Move

Az All You Can Move adományaként orvosaink és ápolóink korlátlan sportolási lehetőséget kaptak 6.000.000,-Ft értékben, elősegítve ezzel, hogy a munkatársaink szabadidejükben több, mint 500 sportlétesítmény közül választva mozoghassanak, uszodába, fitneszterembe, jóga-és táncstúdiókba járva, fittebbek legyenek.

Köszönjük AYCM!

Együtt az Autistákért Alapítvány

Együtt az Autistákért Alapítvány

Print

ACE Telecom

Az ACE Telecom a 2019. év után 2020-ban is örömmel támogatja díjmentesen nyújtott internet és WiFi szolgáltatásokkal a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet!