GyógyHírek

A gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak induló gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította a szülők körében igen népszerű Gyógyhírek gyógyászati havilapot, amelyet most megújítva, kórházunk honlapjáról átköltözve adaptálunk online felületre.

GYHlogo2

Feladatunknak tekintjük, hogy egészségügyi szakemberek – orvosok, diplomás ápolók, gyermekápolók, pszichológusok, gyógytornászok, dietetikusok, védőnők stb,- által írt cikkeken keresztül a szülők hasznos segítséget kapjanak ahhoz, hogy gyermekeik egészségét megőrizzék, a tüneteket felismerjék és ha szükséges, időben forduljanak orvoshoz.

Fontosnak tartjuk, hogy hiteles és hasznos információkat, valamint segítséget nyújtsunk a szülőknek a gyermekük egészségét érintő témákban 0-18 éves korig.
A gyogyhirek.hu nagy hangsúlyt fektet arra, hogy szakmailag megalapozott, gyakorlatban tevékenykedő szakértőink segítségével folyamatosan olyan tartalmakat jelenítsen meg, melyek segítenek a családoknak eligazodni az Interneten megtalálható információhalmazban.