Elektromos hálózat fejlesztése

Tájékoztatjuk a lakosságot, valamint betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Üllői úti telephelyén (Nagyvárad tér) 2024. augusztus 2-9. között kerül sor az elektromos hálózat központi főelosztójának cseréjére.

A munkálatok előre tervezett nappali és éjszakai menetrend alapján történnek, igazodva a műtétekhez, az intenzív ellátáshoz, a nagy diagnosztikai vizsgálatokhoz, az informatikai rendszerek és a védett eszközök használatához. Az átkötések idejére biztonsági okokból minden épület mellé aggregátort telepítettek, ami biztosítja az épületek teljes villamosenergia ellátását.

Intézetünk időben felkészült a jelenlegi fejlesztésre, melyet a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság gyermekkórházunk biztonsága érdekében hajt végre. XIII. kerületi Madarász utcai gyermekkórházunkat nem érintik a munkálatok, valamint a kiemelten nagy forgalmú Rottenbiller utcai Állkapocsortopédiai és Fogszabályozási Centrum ellátását és a Gyöngyösi úti Alvásdiagnosztikai Labort sem.

A munkálatok és a visszakapcsolási tesztidőszak alatti áramkimaradások kellemetlensége miatt köszönjük betegeink és hozzátartozóik türelmét. Hálásak vagyunk kollégáinknak, hogy minden területen zökkenőmentesen, a legnagyobb odafigyeléssel szervezik meg a betegellátást, valamint az utasításoknak megfelelően hajtják végre a nagyértékű orvostechnikai eszközök védelmét.

Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet