Szőnyi László levele

Tisztelt Főigazgató Asszony!

Kérem, engedje meg, hogy ezúton mondjak köszönetet azért az áldozatos munkáért, melyet a kórház serdülő pszichiátriai ambulanciáján tapasztaltunk, lányom, Szőnyi Laura kezelése során.

Laura 2008. tavasza óta egészen 2013. szeptemberéig állt pszichoterápiás kezelés alatt és több alkalommal került kórházi felvételre. Mind a kezelések, mind a művészetterápia során a vele foglalkozó szakemberek részéről olyan segíteni akarást és empátiát tapasztaltunk, ami például szolgálhat minden ilyen területen dolgozó számára.

Különösen akkor éreztük ezt, amikor tavaly hosszú betegség után feleségem, Laura édesanyja elhunyt és mindketten nagyon nehéz időszakot éltünk át.

Mivel életkora miatt Önöknél már nem lehetséges a további kezelése, abban is maximális segítséget kaptunk, hogy a továbbiakban hol, kinél és milyen módon folyhat tovább az ellátása.

Mindezekért külön köszönet illeti Dr. Herczeg Ilona főorvos asszonyt, Erőss Rebeka pszichológust, Pesztericz Krisztina fejlesztő pedagógust és Komáromi Erzsébet művészetterapeutát.

Biztos vagyok abban, hogy számos további beteg is hasonló tapasztalatokat szerzett és fog még szerezni az osztályon. További munkájukhoz jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel: Szőnyi László

Vissza