Müller-Hosszu Katalin levele

Tisztelt Dr Katona Gábor Úr!

Két gyermekem van, egy 9 éves kisfiú és egy 5 éves kislány. Sajnos igen sok alaklommal volt már fül-orr-gégészeti problémjuk gyermekeimnek. Sok alkalommal jártunk már Önöknél a Heim Pál kórházban.

Először Dr. Csákányi Zsuzsannához jártunk, aki nagyon türelmes, kedves, alapos és lelkiismeretes orvos. 2010. májusában kiderült, hogy mindkét gyermekemnek el kell távolítani a manduláit. Igen soká kaptunk időpontot a műtétre, ezért a Bethesda gyermekkórházban műtötték a gyerekeket. A műtétet azért sürgettük, mert a férjem nem lett volna Magyarországon, amikor a Heim Pál kórházban tudták volna műteni őket. Bár ne sürgettük volna..

Megműtötték a gyermekeket, de sajnos egy hét múlva vérzett kislányom torka, így az éppen ügyeletes Heim Pál kórházba mentünk. Dr Majoros Tatjána volt az ügyeletes orvos, akinek azóta is hálás vagyok. Gyorsan érkezett, azonnal ellátta gyermekemet, mindezt nagyfokú türelemmel és lekiismeretes, szakszerű ellátást biztosítva. Amíg az osztályon bent voltunk gyermekemmel, mindvégig tökéletesen elégedett voltam. Az orvosok és nővérek egytől egyig, kivétel nélkül nagyon lelkiismeretesen, precízen végezték a dolgukat.

A múlt héten az óvodai logopédus javaslatára foniátriai vizsgálatra küldtek minket kislányommal. A logopédus hölgy és Dr Majoros Tatjána ismét nagyon kedvesen, türelmesen vizsgálta és látta el gyermekemet. A gyermekeim betegségét leszámítva, összességében csak pozítív élményben volt részem az orvosi és kórházi ellátásban, amelyet a Heim Pál kórházban tapasztaltam.

Köszönet mindezért a Heim Pál kórház teljes csapatának!

Üdvözlettel:

Müller-Hosszu Katalin

Vissza