Levente

Tisztelt Dr Nagy Anikó!

Fődi Anna vagyok, egy négy éves kisfiú anyukája. Levente, a kisfiam összetett fejlődési rendellenességgel született. Többek között nyelőcső-légcső sipollyal,melyből egy 90%-os légcső szűkület maradt a műtét után, valamint a jobb
radius hiányával.
Hosszas kutatás, keresés után rátaláltam dr Renner Antalra,majd dr Kassai Tamásra a Péterfy kórházban. Dr Kassai Tamás egy olyan eljárást kínált Leventének mely során a meglévő csontot kiegyenesítik,így használni tudja majd a kezét, és egy jobb minőségű, önállóbb életet élhet. Ehhez viszont altatni kellett Leventét,ami egy 90%-os légcső szűkülettel nagy kockázat. Dr Kiss Gabriella főorvos asszony a Heil Pál Gyermekkórházban egy olyan altatási technikát alkalmazott,amellyel a műtétek sikeresen és biztonságosan megtörténtek.
Szeretném megköszönni Önnek,hogy biztosította számunka,hogy a Heim Pál gyermekkórházban lehessenek a műtétek, egy olyan helyen,ahol kimagasló profizmussal kezelték esetünket. Az orvosok, ápolók részéről magas szintű szaktudást, pozitív támogatást kaptunk. Levente maximális figyelemben részesült. Minden igénye teljes mértékben ki lett elégítve,az ő érdekei voltak szem előtt tartva.
Én édesanyaként biztonságban éreztem a gyermekem a Heim Pál Gyermekkórházban.
Hálás köszönettel: Fődi Anna
Vissza