Intenzív Osztály

Kimondhatatlan és leírhatatlan hálám vezetett e levél megírásához.

4,5 éves kisfiam súlyos tüdőgyulladáson esett át, ami komoly kihívás elé állított minket, mint szülőket. Közel 4 hetet töltöttünk a Heim Pál Gyermekkórház Anesztheziológiai és Intenzív Terápiás Osztályán. Életem eddigi legnehezebb időszaka volt és amíg élek emlékezni fogok rá.

És emlékezni fogok az osztályon dolgozó Nővérekre és Orvosokra. Mindenkinek szeretném megköszönni, amit a fiamért tettek, és ezért örökké hálás leszek.

Nem tudtam és nem is gondoltam, hogy Magyarországon van ilyen intézmény, ahol csak önzetlen Nővérek és Orvosok dolgoznak.

Aggódós anyukának tart a környezetem és belátom, valóban az vagyok. De a Nővérek az én megnyugtatásomra is mindig szántak pár szót. A fiam pedig egyenesen imádta az őt körülvevő Nővérkéket, hiszen mindig a kedvében jártak és feladataik maximális elvégzése mellett a gyermekek lelki ápolására is jutott idő és energia.

Szinte nem találok szavakat, hogy mennyire hálás vagyok a kedvességükért, odafigyelésükért, szakmai jártasságukért és önzetlen munkájukért.

Csodálatos dolog, hogy ilyen megbízható csapat dolgozik az Intenzív Osztályon.

Köszönettel és Tisztelettel:  B.Sné

Vissza