Gyurina Réka

Ma délelőtt hagytuk el a Kórház Fül-orr-gégészeti osztályát, akut kétoldali fülgyulladással és kiszáradással kerültünk Pálinkás Edina doktornőhöz, aki mérhetetlen alapossággal, kedvességgel és türelemmel kezelte a három és fél éves kisfiamat.

Két éjszakát töltöttünk az osztályon, ahol az összes ápolónő, akivel kapcsolatba kerültünk, a reméltnél jóval nagyobb odaadással, kedvességgel és türelemmel ápolt minket – a kisfiamat testileg-lelkileg, engem pedig lelkileg :). Szerencsésnek tartom magam, hogy ilyen szakértő, figyelmes, szeretetteljes szakemberek kezében voltunk, egy pillanatra sem éreztem, hogy ne fordulhatnék hozzájuk bármilyen kéréssel, problémával.

Amikor a Doktornő mondta, hogy be kell feküdnünk, pánikba estem (még sosem voltunk kórházban, és az ember rengeteg rémtörténetet hall), álmomban nem gondoltam volna, hogy egy kórház lehet jó élmény is, de az osztály dolgozói bebizonyították, hogy kedvességgel és figyelemmel még egy ilyen helyzet is pozitív élményeket hagyhat az emberben. Még a kisfiam is azt mondta: „Anya, én nagyon jól érzem magam itt a kórházban!”

Még egyszer köszönök mindent, további jó munkát, és sok sok ilyen szakembert kívánok!

Tisztelettel:

Gyurina Réka

Vissza