Gyermeksziget Montessori Óvoda levele

Tisztelt Főigazgató Asszony!

Intézményünk testülete és gyermekei nevében köszönetet mondunk a sikeres együttműködés megvalósítására tett tevékenységért.

A szülői visszajelzések is nagyon pozitívak arról, ahogy a gyermekek az otthoni mindennapokba is átültetik az Önöktől hallottakat.

A a 2012-es és 2013-as év folyamán a gyermekek prevenciós tájékoztatása és a fogászathoz szükséges eszközök és ehhez kapcsolódó információk biztosították a fogápolással kapcsolatos ismeretek elmélyítését. Az előadások alkalmával a gyermekek hallottak a fogak épségének, megőrzési lehetőségéről, a helyes fogmosás és táplálkozás alkalmazásáról, valamint a fogászattól való félelmüket, szorongásaikat feloldó lehetőségekről.

A kis tájékoztatók a szülőket is friss információkkal segítette a korszerű fogápolás, a helyes táplálkozás és új fogászati kutatások felől.

Továbbra is szívesen fogadjuk a gyermekek egészséges életmódjára ható előadásaikat, bemutatásokat. A gyermeki befogadás, aktivitás jelzője, hogy az intézményben aktívan mosnak fogat, ismerik az egészséges táplálkozáshoz kapcsolódó szokásokat. Ezeket az információkat szívesen közvetítjük a szülők felé, a még szélesebb körű megismerés, prevenció érdekében.

Köszönjük és továbbra is kérjük a Heim Pál Gyerekkórház Fogászati Prevenciós Osztályának , Dima főorvos asszonynak és munkatársainak élményszerű előadásait.

Üdvözlettel:

Stefán Mariann
óvodavezető

Gyermeksziget Montessori Óvoda
1039 Budapest, Zipernowsky u. 2.
Mosolygó Tagóvoda

1039 Budapest, Kelta u. 8.
Tel: 06 1 243 8427
Tel/fax: 06 1 454 7200

Vissza