Orthopédiai Osztály

Cím: 1089 Budapest, Üllői út 86. C épület 2. emelet
Telefon: 061 459 9100 / 1124

Profil

Több mint 1000 fekvőbeteggel foglalkozunk évente. A szülőknek folyamatosan joga van, hogy gyermekük mellett lehessenek a kórházi tartózkodás teljes ideje alatt. Korszerű eszközökkel felszerelt légkondicionált műtőnkben, évente 600 műtétet végzünk a gyermekortopédia minden területét felölelve. Ebben segítőink az ország valószínűleg legfelkészültebb gyermekaltató és “ébresztő” orvosai, szakdolgozói, akik magas szakmai színvonalon vigyázzák betegeink “álmát” és teszik lehetővé, hogy biztonságosan operáljunk. Osztályunk megbízható működését, számos olyan társszakma, szolgálat biztosítja, amely csak egy ilyen nagy egységben képzelhető el, mint a Heim Pál Kórház “elit gárdája”.Szakdolgozóink, nővéreink odaadóan gondozzák betegeinket. Jó szervezéssel, oda figyeléssel igyekszünk a kórházi bent fekvés idejét betegeink számára a optimálisan meghatározni, lehetőleg minimálisra csökkenteni.

A Heim Pál Kórház Ortopéd osztálya jelenleg mindössze 5 szakorvossal látja el az osztály és az évi 19-20 ezer járó beteget számláló ambulancia forgalmát. Betegeink az egész ország területéről érkeznek, de sokan keresnek fel minket külföldről is. Jó kapcsolatunk van a külföldieket segítő szolgálatokkal. Az ambuláns vizsgálatok az osztálytól elkülönítve a poliklinikai épület I. emeletén 2 vizsgáló és kezelő helyiségben történnek. Feltételeink az összes gyermekortopédiai kezelés elvégzéséhez adottak, ezen felül néhány speciális területen tudunk kiemelt segítséget nyújtani.

Osztályunk nyitott az egész országból hozzánk igyekvő betegek részére.

A környezetünkben és országosan észlelhető szakemberhiány arra késztet, hogy ne szűkítsük felesleges korlátozásokkal a hozzánk fordulók számát. Amennyiben korlátozásba ütközik, ezek mindig azt célozzák, hogy az osztályon megforduló gyermekek minőségi ellátást kapjanak a jelen körülmények között elérhető legnagyobb gondosság mellett.

Osztályvezető főorvos

_MG_1976
Dr. Cs. Frank László Osztályvezető főorvos

Orvosok

_MG_1994
Dr. Körmendi Zoltán Főorvos
_MG_1916
Dr. Dreissiger Imre Főorvos
_MG_1982
Dr. Ráskai Csaba Adjunktus
orvos-foto
Dr. Metes Dorottya Szakorvos
orvos-foto
Dr. Kozma Emese Dorottya Szakorvos
orvos-foto
Dr. Varga Rita Szakorvosjelölt
orvos-foto
Dr. Ujszászi Andrea Szakorvosjelölt
orvos-foto
Dr. Brinzanek Dorottya Szakorvosjelölt
orvos-foto
Dr. Répási Gréta Szakorvosjelölt
orvos-foto
Dr. Baricsa Anna szakorvosjelölt
orvos-foto
Dr. Zsámboki Judit Emese Osztályos orvos
orvos-foto
Dr. Bernáth László Andos Osztályos orvos

Ép Kéz Láb alapítvány

Osztályunk munkáját az “Ép Kéz Láb” alapítvány segíti, rendezvényeinket ezen keresztül számos szponzor támogatja. Mint közhasznú alapítvány az adó 1 %- ának gyűjtésére jogosult, adószáma: 18177095-1-42, számla száma melyen közvetlenül is támogatás küldhető

Bankszámla száma: 11707024-20432621