Mindenhol helytállnak kollégáink

Büszkék vagyunk arra, hogy a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet kollégái két nagyon nehéz futóversenyen is megmérettették magukat. Tehetségüket, kitartásukat a sportban is megmutatták!

A XIV. NN ULTRABALATON futóversenyen a Balaton 215 km-es körbefutását a „Heim Pál Gyermekkórház” csapat 23:20:50 idővel, a „Heim Pál Ultra” csapat 20:41:07 idővel teljesítette. A csapattagok gyermekkórházunk jelenlegi orvosai és néhány volt kolléga, akik megbetegedések és sérülések miatt ugrottak be segíteni:

Dr. Avramucz Zsuzsanna

Dr. Cs. Frank László

Dr. Gedei Alexandra

Dr. Keserű Fanni

Dr. Lónyai Rita

Dr. Molnár Evelin

Dr. Morvai Zsuzsanna

Dr. Orbók Anna

Dr. Rupnik Zsuzsanna

Dr. Szamosújvári Judit 

Dr. Szungyi Kata

Dr. Takács Dorottya

Dr. Varga Erzsébet

Dr. Varga Norbert

Dr. Wéber Gabriella 

Heilmann Ágnes

Gyurasicsné Fazekas Nikolett,

Dr. Csorba Szilvia és

Dr. Kolozsvári Lilla, aki a Bethesdából hozzánk is ügyel.

Az elmúlt hétvégén pedig megrendezték az ULTRABALATON TRAIL terepfutó versenyt is, amely egy 109 km-es terepfutás volt a Balaton-felvidéken, 2100 m szintemelkedéssel. A Heim Pál Gyermekkórház csapata 12:48:48 idővel teljesítette a távot. 

 

A csapat tagjai:

Dr. Cs. Frank László

Dr. Lónyai Rita

Dr. Szamosújvári Judit

Dr. Szungyi Kata

Dr. Takács Dorottya

Dr. Varga Erzsébet

Dr. Varga Norbert

Dr. Wéber Gabriella

 

A rajtnál a speaker megismerte a Heim Pál Gyermekkórház logóját a pólókon és mindenkinek elmondta, hogy cukorbeteg kisfiát nálunk kezelik, és hogy nagyon elégedett a kórház munkájával.

Gratulálunk a közös és egyéni teljesítményhez, mely példamutatással kollégáink a sport szeretete és fontossága iránt hívták fel a figyelmet.