Gyászjelentés

A Központi Laboratórium legrégebbi dolgozója, távozott el végleg a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászat Intézet Központi Laboratóriumának életéből, mindenki MAGDIKÁJA.

A laboratórium dolgozóinak mindennapjaiból már hiányzott, hiszen 2018. évben végleg nyugállományba vonult.

Magdikánk 1946. április 7-én született Szegeden, és 1965-1986 között itt is dolgozott a SZOTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján.
1987. évtől a Heim Pál Kórház Laboratóriumában kezdett el dolgozni, ahol pontossága és precizitása elismeréséül 1995-ben vezető asszisztensi feladatokkal bízták meg. Ezt a nehéz feladatot, amelyet nem feladatként élt meg, tisztességgel hosszú éveken át teljes odaadással végezte. 2001.október 1-től ugyan nyugdíjba ment, de utána is rendületlenül erősítette laboratóriumunk szakmai kollektíváját.2007-től az ellátandó feladatai fokozatosan csökkentek, de megmaradt Laboratórium Immunkémiai részlegének oszlopos tagjának. A részleg egyre bővülő vizsgálatait továbbra is ő sajátította el először, és az utódok betanításában is kivette a részét.

Nagy munkabírással rendelkező, megbízható munkatársat vesztettünk el személyében, akinek szakmai elismerését több kitüntetés is jelezte, többek között Kiváló Dolgozó, Év Asszisztense cím. Kórházunk fennállásának 100 évfordulója alkalmából a régen nem adományozott, de nem feledett Heim Nővér Emlékérmet is az elsők között kapta meg.
Kollégáival, és a kórház dolgozóival mindig segítőkész, udvarias volt, munkatársai mind szakmai, mind empatikus képességét mindvégig elismerték.

Eltávozásával egy jó humorú, igazán az egészségügy feladatainak az ellátására született humánus emberrel lett szegényebb az Őt követő nemzedék és kórházunk.

Emlékeinkben, és a munkatársai körében tovább él.

Központi Laboratórium dolgozói