A C&C Property Holdig félmillió forint összegben támogatja a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet a járvány elleni küzdelemben.

A Cégcsoport kiemelten fontosnak tartja a fiatalok, a felnövekvő generációk egészségét, ezért évek óta támogatja a legkisebbek egészségének megőrzését célzó kezdeményezéseket. Ezen törekvésük részeként elsősorban gyermekkórházakban, a gyermekek kezelését és gyógyulását elősegítő speciális kórházi műszerek és eszközök beszerzését segítették eddig.

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója, Dr. Nagy Anikó főigazgató főorvos megköszönte a támogatást, egyben elmondta: rendkívüli érzés látni azt a szemléletbeli változást, amit a vállalkozások országos szinten képviselnek a járvány idején.

A támogatásról Lehrfeld Attila kereskedelmi igazgató elmondta: elkötelezettségük és felelősségvállalásuk a társadalomért az alapvető üzleti tevékenységükön, szociális befektetéseiken, jótékonysági programjaikon az egyes célok támogatásán keresztül valósul meg. Kiemelte, hogy a mai járványhelyzetben minden vállalatnak kötelessége felelősséget vállalni és felelős módon segíteni akkor, amikor arra a legnagyobb szükség van. Cégcsoportjuk minden egyes elemében arra törekszik, hogy javítsa az életminőséget egy egészséges, biztonságos és fenntartható környezet érdekében.

CandC-Heim