Ellátási rend

Tisztelt Szülők!

Az Állcsont-orthopédiai és Fogszabályozási Osztályon az ellátás rendje a következőképpen alakul:

Ellátási rend változás (június vége)

Tisztelt Szülők!

Frissítve! Az Állcsont-orthopédiai és Fogszabályozási Osztályon az ellátás rendje a következőképpen alakul:
Gyermeket a rendelésen kizárólag előre egyeztetett időpontban tudunk fogadni.

Az új betegek felvétele egyelőre szünetel, jelenleg a rögzített, beragasztott fogszabályzó készüléket viselő pácienseinket szükséges ellenőriznünk, és jelentkezhetnek időpontért a kivehető készüléket hordó pácienseink is. Várjuk továbbá azon pácienseink jelentkezését, akiknek március, április hónap folyamán volt időpontjuk rögzített készülék ragasztásra, vagy elmaradt a kivehető készülék átadása, illetve a lenyomatvétel már megtörtént és tervezésre vár.
Lenyomatra (mintavételre) váró pácienseink további türelmét kérjük, kísérjék figyelemmel a honlapon közzétett információkat, jelezni fogjuk, amikor sort tudunk keríteni számukra az új időpont kiadására is.

Kérjük, hogy időpont-egyeztetés céljából a kezelőorvosuk rendelési idejében hívják a 311-1618-as telefonszámot. Időpont-egyeztetéshez készítsék elő a kiskönyvet, melyen szerepel a törzslapszám.
Felső légúti panaszok, hőemelkedés, láz előfordulása esetén csak elsősegélynyújtásra van lehetőség, a készülék aktiválásra a pácienseket két hét tünetmentes időszak után tudjuk fogadni.
Fiatalabb gyermekkel csak egy kísérő érkezzen, és kérjük, a váróban viseljenek maszkot. A kezelőorvoshoz előre egyeztetett időpont előtt 10 perccel érkezzenek a recepcióhoz, hogy elegendő idő legyen a kézmosásra, testhőmérésre, kérdőív kitöltésére. Késés esetén új időpontot adunk, mert pácienseink egészségének megőrzése érdekében csak így tudjuk a váróban garantálni a járványügyi megelőző intézkedéseknek megfelelő távolság megtartását.

Együttműködésüket köszönjük!