Ellátási rend

Tisztelt Szülők!

Az Állcsont-orthopédiai és Fogszabályozási Osztályon az ellátás rendje a következőképpen alakul:

Gyermeket a rendelésen kizárólag előre egyeztetett időpontban tudunk fogadni.

Az új betegek felvétele egyelőre szünetel, először a rögzített,beragasztott fogszabályzó készüléket viselő pácienseinket szükséges ellenőriznünk. A kivehető készüléket hordó pácienseink további türelmét kérjük, kísérjék figyelemmel a honlapon közzétett információkat, jelezni fogjuk, amikor sort tudunk keríteni ennek a körnek az ellenőrző vizsgálataira is.

Kérjük, hogy rögzített fogszabályzót viselő pácienseink időpont-egyeztetés céljából a kezelőorvosuk rendelési idejében hívják a 311-1618-as telefonszámot. Időpont-egyeztetéshez készítsék elő a kiskönyvet, melyen szerepel a törzslapszám. Felső légúti panaszok, hőemelkedés, láz előfordulása esetén csak elsősegélynyújtásra van lehetőség, a készülék aktiválásra a pácienseket két hét tünetmentes időszak után tudjuk fogadni.

Fiatalabb gyermekkel csak egy kísérő érkezzen, és kérjük, a váróban viseljenek maszkot. A kezelőorvoshoz előre egyeztetett időpont előtt 10 perccel érkezzenek a recepcióhoz, hogy elegendő idő legyen a kézmosásra, testhőmérésre, kérdőív kitöltésére. Késés esetén új időpontot adunk, mert pácienseink egészségének megőrzése érdekében csak így tudjuk a váróban garantálni a járványügyi megelőző intézkedéseknek megfelelő távolság megtartását.

Együttműködésüket köszönjük!